fbpx

Doorgezaagde boom valt en doodt man

Reginald Mangoendimedjo (32) is op zondag 29 november verongelukt toen een doorgezaagde boom op hem viel. Dit gebeurde aan de Oost-Westverbinding, ongeveer 1 km voorbij de controle post Burnside.

De politie van Coronie ging na de melding naar de locatie en trof het ontzielde lichaam van Reginald aan. Volgens verklaring van de twee mannen met wie Reginald op de plek was, waren zij vanuit Boskamp vertrokken op zoek naar hout om een voorwerp genaamd jagi-jagi te maken. Het voorwerp wordt gebruikt om vissen in te lokken.

De twee mannen besloten eerst te gaan eten en daarna het touw te binden om de boom die zou worden omgehakt. Reginald wachtte niet op zijn vrienden, maar stak alvast het kanaal over.

Terwijl hij met een cirkelzaag bezig was de boom te zagen, viel die op hem. Reginald was op slag dood. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Reginald afgestaan aan de nabestaanden. De politie van Coronie is belast met deze zaak.

 

Naar meer berichten...