fbpx

Doodstraf voor 'Twitter-moordenaar' die suïcidale slachtoffers online stalkte

GFC NIEUWS- Takahiro Shiraishi werd in 2017 gearresteerd nadat negen onthoofde lichamen in zijn appartement waren ontdekt.

De Japanner die bekend staat als de “Twitter-killer” kreeg deze week de doodvonnis van een rechter in Tokio.
Volgens All Thats Interesting werd de 30-jarige Shiraishi ter dood veroordeeld voor negen moorden die hij in 2017 had gepleegd.

De moorden hielden in dat hij suïcidale slachtoffers online stalkte en hen berichten via sociale media stuurde, waarin hij zei dat hij de slachtoffers zou helpen sterven. Shiraishi speelde zijn gruwelijke moordcomplotten uit met behulp van een Twitter-handle die vrij vertaald ‘beul’ betekent.

BEKIJK OOK
Ondernemers en bewoners Anton Dragtenweg ernstig gedupeerd: 3e week gaat in zonder water uit de kraan

Er wordt vermoed dat hij, nadat hij het vertrouwen van de slachtoffers had gewonnen, hen uitnodigde in zijn appartement waar hij de moorden pleegde. Volgens de aanklacht heeft Shiraishi acht vrouwen en één man gewurgd en in stukken gehakt tijdens zijn moordpartij tussen augustus en oktober 2017.

Hij zou al zijn vrouwelijke slachtoffers seksueel hebben misbruikt. De leeftijden van de slachtoffers varieerden van 15 tot 26 jaar oud en waren afkomstig van binnen en buiten Tokio.

Foto: All Thats Interesting