fbpx
Doodstraf voor Amerikaan die zijn eigen oma en drie anderen vermoordde

GFC NIEUWS- Een veroordeelde drievoudige moordenaar die ook een medegevangene doodde, is donderdagavond geëxecuteerd in de Amerikaanse staat Tennessee, en dat nadat het Amerikaanse Hooggerechtshof een laatste hoger beroep had afgewezen.

Nicholas Sutton werd veroordeeld voor medeverantwoordelijkheid bij de moord op Carl Estep, een gevangene die was veroordeeld voor seksuele mishandeling van een minderjarige. Die minderjarige werd in 1985 teruggevonden met 38 messteken.

Op het moment van de moord zat Sutton een levenslange gevangenisstraf uit voor het vermoorden van zijn grootmoeder die hem had grootgebracht in 1979.

Sutton leidde de politie vervolgens naar de lichamen van twee andere mannen die hij toegaf te hebben gedood.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…