fbpx
Doodseskader Colombia executeert overtreders coronavirus lockdown

GFC NIEUWS- De paramilitaire doodseskaders in Colombia executeren iedereen die zich niet houdt aan de coronavirus lockdown.

De bevolking leeft in vrees, omdat hun bewegingsvrijheid helemaal is beperkt door deze militante groepen, zeggen mensenrechtenactivisten.

Tenminste 4 personen zijn intussen geliquideerd. De strenge maatregelen zijn bedoeld om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreid in het land.

In 11 van de 32 staten in het land worden maatregelen onder dwang door de gemeenschap nageleefd, anders riskeert men om doodgeschoten te worden.

Colombia heeft tot op dit moment 197.000 bevestigde coronagevallen, 91.793 zijn hersteld en 6.736 sterfgevallen als gevolg van Covid-19.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…