fbpx

Doodgeschoten man op landbouwperceel is Kiran Dowling

De verdachte die in de ochtend van zaterdag 26 maart op een perceel te Calcutta door een landbouwer is neergeschoten, is de 20-jarige Kiran Dowling. Er was aangifte van vermissing van hem gedaan op het politiebureau van Kwatta.

Na de melding dat een dief was neergeschoten, deed de politie van Calcutta de plaats aan voor onderzoek.Ter plekke trof de politie de landbouwer Choenielall R. en het ontzielde lichaam van Kiran aan. De landbouwer verklaarde dat hij bericht had gekregen dat er dieven op zijn perceel waren. Hij ging er naar toe en nam zijn jachtgeweer mee.

Bij het naderen van zijn landbouwgrond zag hij een blauwgelakte personenauto. De bestuurder van het voertuig reed weg toen hij het voertuig van Choenielall zag. Op dat moment zag hij twee mannen op zijn landgoed wegrennen.

Hij ging hen achterna en het lukte hem één van de daders tot stoppen te dwingen. Volgens zijn verklaring sommeerde hij de man te gaan liggen, maar die gaf geen gevolg daaraan. De landbouwer schoot in de lucht en daarna gericht.

Kiran werd in zijn borststreek geraakt en overleed ter plaatse. Het jachtgeweer is hangende het verdere onderzoek in beslag genomen. De landbouwer is aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

 

Naar meer berichten...