fbpx
Doodgeschoten man in handelszaak was Winston Ballong

De man, die op vrijdagmiddag 27 maart werd doodgeschoten in een handelszaak aan de Frederick Derbystraat, was Winston Ballong.

Hij is 32-jaar oud geworden, zegt de PR van het KPS vandaag.

Ballong trok een vuistvuurwapen tevoorschijn met de bedoeling de handelaar te beroven. De handelaar zag echter kans om zijn jachtgeweer te pakken en schoot daarmee op Ballon, die dodelijk gewond raakte.

De schutter is in het bezit van een vuurwapenvergunning.

Naderhand is gebleken dat Ballon het misdrijf wilde plegen met een speelgoedwapen. Winston Ballon was een oud bekende van de politie.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.