fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Doodgeschoten douanier wordt vandaag begraven

GFC NIEUWS- De 33-jarige douanier, Daphne Hoft, wordt vandaag naar haar laatste rustplaats gebracht.
Hoft werd op zaterdag 20 juni door haar ex-partner, Afton P., (35) doodgeschoten.
De verdachte beweert echter dat zij zelfmoord pleegde, ondanks duidelijke bewijzen dat hij zijn ex-partner van het leven beroofde.
Afton en Hoft leefden in concubinaat leefden, maar hadden al enige tijd geen intieme relatie meer nadat ze de relatie met hem verbrak. Omdat hij geen ander onderdak had, verbleef hij nog in huis bij de vrouw.
Op die bewuste zaterdagavond moet hij Hoft hebben opgewacht in de buurt van de woning van haar nieuwe vriend. Nadat zij in haar auto had plaatsgenomen, werd ze door Afton doodgeschoten.
Afton begaf zich vervolgens naar de woning van de vriend, alwaar hij een jongere broer van de man een schotverwonding toebracht in zijn bovenbeen. Dit slachtoffer is 17 jaar oud en verkeert buiten levensgevaar.
Afton is de volgende dag, zondag 21 juni, op een woonlocatie in de Coesewijnestraat aangehouden door de politie.
Een vuistvuurwapen dat hij bij zich had – zijnde het wapen van Hoft – werd in beslag genomen.
De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.
Hoft laat twee tienerkinderen uit een vorige relatie achter.

OOK INTERESSANT
Nieuwe producten en misleidende informatie dreigen tientallen jaren van vooruitgang tegen tabaksgebruik ongedaan te maken