fbpx
Dood 14-jarige jongen waarschijnlijk ‘grap die verkeerd uitpakte’

GFC NIEUWS- De dood van een 14-jarige jongen, die werd gevonden door zijn jongere broer, is hoogstwaarschijnlijk een ‘verkeerd uitgepakte grap’.

Liam Evans was een getalenteerde jonge bokser met een liefdevolle familie en een hechte vriendinkring.
Zijn dood heeft zijn familie en vriendin enorm geraakt en zeker ook zijn club, de Sandwich Amateur Boxing Club, waar hij bekend was als “Little Rocky”.

Tijdens een hoorzitting maandag werd aangehaald dat er geen bewijzen zijn gevonden door de politie dat Liam van plan was om zelfmoord te plegen en verontschuldigde men zich aan de ouders dat ze niet in staat zijn om antwoorden te geven.

Aangehaald werd dat de jongen worstelde met zijn gewicht, maar er waren absoluut geen indicaties dat hij plannen had om zelfmoord te plegen, omdat hij altijd vrolijk was.

Op 11 december 2019 ging Liam na het avondeten naar zijn kamer, terwijl zijn vader en jongere broer naar een voetbalwedstrijd keken.

Tijdens de rust ging de 10-jarige broer naar de kamer om hem de stand door te geven en zag zijn oudere broer bewusteloos op de vloer liggen.

Paramedische waren niet in staat om de jongen te reanimeren en werd Liam de volgende dag doodverklaard in het ziekenhuis.

Een post-mortem onderzoek heeft uitgewezen dat Liam stierf ten gevolge van fatale druk op de nek.

Het is niet duidelijk hoe dat kwam, maar hoogstwaarschijnlijk was hij aan het ravotten in zijn kamer en liep het verkeerd af.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…