Dood 14-jarige jongen waarschijnlijk ‘grap die verkeerd uitpakte’

GFC NIEUWS- De dood van een 14-jarige jongen, die werd gevonden door zijn jongere broer, is hoogstwaarschijnlijk een ‘verkeerd uitgepakte grap’.
Liam Evans was een getalenteerde jonge bokser met een liefdevolle familie en een hechte vriendinkring.
Zijn dood heeft zijn familie en vriendin enorm geraakt en zeker ook zijn club, de Sandwich Amateur Boxing Club, waar hij bekend was als “Little Rocky”.
Tijdens een hoorzitting maandag werd aangehaald dat er geen bewijzen zijn gevonden door de politie dat Liam van plan was om zelfmoord te plegen en verontschuldigde men zich aan de ouders dat ze niet in staat zijn om antwoorden te geven.
Aangehaald werd dat de jongen worstelde met zijn gewicht, maar er waren absoluut geen indicaties dat hij plannen had om zelfmoord te plegen, omdat hij altijd vrolijk was.
Op 11 december 2019 ging Liam na het avondeten naar zijn kamer, terwijl zijn vader en jongere broer naar een voetbalwedstrijd keken.
Tijdens de rust ging de 10-jarige broer naar de kamer om hem de stand door te geven en zag zijn oudere broer bewusteloos op de vloer liggen.
Paramedische waren niet in staat om de jongen te reanimeren en werd Liam de volgende dag doodverklaard in het ziekenhuis.
Een post-mortem onderzoek heeft uitgewezen dat Liam stierf ten gevolge van fatale druk op de nek.
Het is niet duidelijk hoe dat kwam, maar hoogstwaarschijnlijk was hij aan het ravotten in zijn kamer en liep het verkeerd af.

Overige berichten