fbpx

Donkergekleurde mensen mogen zich nooit schuldig maken aan racisme

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mensen met een donkere huidskleur die zich schuldig maken aan racisme zouden zich diep moeten schamen.

Na alle vernederingen en martelingen die donkergekleurde mensen in de afgelopen eeuwen hebben doorgemaakt, zouden zij als geen ander moeten weten dat racisme een gif is dat met alle mogelijke middelen moet worden bestreden.

Het is al ernstig genoeg dat andersgekleurden zich nog steeds schuldig hieraan maken.

Donkere mensen die helaas nog steeds worden geconfronteerd met racisme zouden juist het goede voorbeeld moeten geven aan anderen door het actief stimuleren van saamhorigheid en integratie. Laat de racisten zien hoe het hoort.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen met een te klein geslachtsdeel vinden hulp uit de natuur

Dat staat in een korte verklaring van het KIVC.

BEKIJK OOK
Een mobiel, laptop of blikje frisdrank op de achterbank van je auto kan je het leven kosten

Het VrouwenCollectief reageert naar aanleiding van het recente incident waarbij twee donkergekleurde vrouwen een Chinese winkelier in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo racistisch bejegende.

De ondernemer accepteerde dat niet en jaagde de klanten de winkel uit.

Het KIVC laat verder weten zich te zullen blijven inzetten om racisme de wereld uit te helpen. Het VrouwenCollectief doet een oproep aan een ieder zich nooit schuldig te maken aan racisme en het generaliseren.

Mensen mogen individueel worden beoordeeld op basis van hun gedrag en andersoortige prestaties. Maar nimmer op grond van hun huidskleur. Racisme is een gif dat uitgebannen moet worden”, staat tot slot in een bericht van het VrouwenCollectief.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER