fbpx
‘Domme’ reacties nadat 15 artsen belangrijke boodschap over coronamedicijn geven

GFC NIEUWS- Critici zijn niet te spreken over de volgens hen domme reacties die door sommigen gegeven zijn na de persconferentie van meer dan 14 artsen verbonden aan America’s Frontline Doctors. Zij gaven maandag uitleg over het goedkope geneesmiddel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine, dat zij met veel succes gebruiken bij covid-19 patiënten.

“De meest domme reacties heb ik gehoord vanuit bepaalde hoeken. Het gaat mijn verstand te boven hoe krom mensen kunnen redeneren. In plaats van te discussiëren over de belangrijke inhoud van de boodschap die de artsen hebben gegeven, namelijk dat ze veel succes boeken met een goedkoop geneesmiddel, wordt er nu door tegenstanders de focus gelegd op totaal iets anders. Een van de vrouwelijke artsen zou ooit iets vreemds hebben gezegd”, vertelt een beller op de Amerikaanse radio.

“Gaat het daarom? Is dat belangrijk? Nee, het gaat om het feit dat zoveel experts alarm slaan, ons waarschuwen dat er belangrijke informatie voor ons wordt achtergehouden door kapitaalkrachtige mensen die geldelijke belangen hebben. Daarover gaat het. Het gaat om de boodschap, niet om de vrouw”, is zijn uitleg.

Ook andere bellers reageerden tijdens het radioprogramma erg fel.

“14 medici proberen de gemeenschap te waarschuwen dat zaken niet helemaal kloppen, maar men valt nu alleen een donkere vrouw aan, een dokter nota bene. De rest van de artsen heeft ook gesproken en exact dezelfde uitleg gegeven. Volgens hen werkt het middel en daar moet serieuzer naar gekeken worden. Maar niemand die daarover wat zegt. Wel wordt een donkere dokter aangevallen, kennelijk omdat ze oorspronkelijk uit Afrika komt”, oreerde een ander persoon in het programma.

“De fake media in verschillende landen zijn direct na de persconferentie direct aan de slag gegaan om de focus totaal te verleggen. Ze praten niet over de inhoud, maar over een vrouwelijke arts die ooit iets zou hebben gezegd dat vreemd is. Iets dat waarschijnlijk ook is verzonnen”.

“De discussie gaat nu dus merendeels over haar en niet of het middel wel of niet effectief is, zoals steeds meer artsen in verschillende landen beweren. Die focusverlegging is precies wat de fake media heeft beoogd”, stelt een andere beller.

De artsen van America’s Frontline Doctors benadrukken dat er 2 belangrijke studies met een negatieve uitkomst over het geneesmiddel zijn gepubliceerd die achteraf FAKE blijken te zijn. 1 van de valse studies werd gepubliceerd in het gezaghebbende medische vakblad the Lancet.

Toen bleek dat de studie FAKE was, werd die snel teruggetrokken en van de website verwijderd. Ook de andere vals gefabriceerde studie werd teruggetrokken. Veel mediahuizen hebben dat nieuws nooit gebracht. De medici laten weten dat ook dat feit een ieder aan het denken zou moeten zetten.

Bekijk ook de onderstaande video>>>

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.