Dominee Stewart al 20 jaar Lutherse dominee geordend

Dominee Michael Stewart zal op donderdag 6 augustus 2015 reeds 20 jaar als Lutherse dominee geordend zijn. In dit verband houdt de Kerkenraad van de Trinitatis Lutherse kerk op die dag ook een jubileumdankdienst met daaraan gekoppeld een receptie.

Belangstellenden mogen deze bijzondere gebeurtenis vanaf half zeven ’s avonds bijwonen in de Trinitatis Lutherse Kerk aan de Mr. Eduard Brumastraat (voorheen Weidestraat).

De Trinitatis Lutherse Kerk (TLK) van de Stichting Evangelisch Lutherse Bediening in Suriname (ELBS) is een jonge kerkgemeente, die op 30 november 2008 werd opgericht. De kerk wordt geleid door dominee Michel Stewart en heeft onder andere als doel het geloofsleven van mede-gelovigen te versterken. Om dit te bereiken, worden er erediensten verzorgd en sociale activiteiten georganiseerd.

Dominee Stewart is een gepassioneerde kerkleider, die al 20 jaar klaarstaat voor gemeente- en niet-gemeenteleden. Hij doet ook heel veel sociaal werk en biedt geestelijke en maatschappelijke begeleiding. Hij is tevens belast met de geestelijke zorg van het Nationaal Leger. Zijn werkzaamheden voert hij vandaag de dag nog met evenveel passie uit.

Overige berichten