fbpx
Doksenclub levert exclusief vlees aan Caribisch conglomeraat

De Doksenclub zal vanaf aanstaande vrijdag exclusief haar producten leveren aan een Caribisch conglomeraat met meer dan 60 bedrijven, die haar supermarkten in Trinidad& Tobago, Barbados, Saint Lucia en Jamaica van Surinaams doksenvlees zal voorzien.

Doksenclub-eigenaar Gerard van den Bergh praat van een ‘superdeal’. Aanstaande vrijdag moet het bedrijf reeds haar eerste container met ruim 13 ton vlees wegsturen. De tweede container zal volgens afspraak in december worden geleverd. “Gelukkig hebben we voldoende vlees in voorraad,” zegt Van den Bergh.

Voor de levering in december zal de voorraad opnieuw moeten worden aangevuld. Dit betekent evenwel dat een andere klant in Guyana niet geholpen kan worden. Die wilde ruim 5 ton doksenvlees, “maar dat gaan we niet kunnen leveren, anders komen we in de knel met de Surinaamse markt,” zegt de Doksenclub-eigenaar.

Hij vindt het belangrijk om de Surinaamse markt eerst te bevoorraden, zeker met het oog op de komende feestdagen. De exportovereenkomst heeft Van den Bergh kunnen sluiten toen hij de vorige week als eerste Surinaams bedrijf deelnam aan een tweedaagse Food Convention in Miami.

Wanneer het goed loopt, zal de Doksenclub binnenkort elke maand een grote hoeveelheid doksenvlees kunnen leveren aan het Caribisch conglomeraat. “Dit is een gigantische deal,” zegt een enorm enthousiaste Van den Bergh.

De Doksenclub begon haar activiteiten in 2011en heeft sindsdien een gestadige groei gekend. Delevering van vlees aan het Caribisch conglomeraat, dat haar supermarktketen zal voorzien van Surinaams doksenvlees, wordt beschouwd als een enorme uitdaging, die ook voor Suriname een groei kan inhouden, aldus Van den Bergh.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…