fbpx
DOE Wanica verwent moeders

Moeders kregen op zaterdag 9 mei een special treatment van de DOE afdeling in het district Wanica. Op het Wi Oso sportveld te Welgedacht A vond het “DOE the right for momma!” evenement plaats.

Er waren verschillende attracties zoals: slagbal, springkussen, gifts, beauty treatments met daaraan gekoppeld heerlijke pannenkoeken gebakken door de DNA-kandidaten.

Volgens DNA-kandidaat en lijsttrekker van het district, Gloria Lie Kwie Sjoe, kiest de partij doelbewust voor een andere aanpak om kiezers te bereiken. De verschillende massameetings welke gehouden worden door de overige politieke partijen zijn bij DOE niet aan de orde.

“Het is fijn om op een ontspannen manier met de mensen in contact te treden. De viering van Moederdag is in dit kader een perfecte gelegenheid” zegt Lie Kwie Sjoe enthousiast. De DOE DNA-kandidaten van het district Wanica waren aanwezig.

Gloria schetste de ideale sfeer, waarbij gedurende een potje slagbal of voetbal op een heel luchtige manier met de mensen wordt gebabbeld. “Op deze manier kom je ook te weten wat er onder de mensen leeft.”

Speciale attractie was massage door blinden. Aanwezigen konden voor slechts twintig Surinaamse dollars in aanmerking komen hiervoor. De opbrengsten hiervan zijn bestemd voor het Blindeninstituut. Gloria herinnert het feit dat DOE een speciaal hart heeft voor mensen met een beperking.

Naarmate de verkiezingsdag nadert zegt Gloria, dat DOE meer grond wint. “Mijn gevoel zegt me dat wij tenminste goed zijn voor twee zetels. DOE geeft mensen hoop” zegt Gloria vol zelfvertrouwen.”

Volgens de DOE – lijsttrekker staan verrassend genoeg heel wat mensen achter de partij. “De mensen willen iets anders. Je proeft dat gewoon tijdens de verschillende gesprekken bij huis aan huis bezoekjes. De kiezers verlangen naar eerlijk -en transparant beleid met daaraan gekoppeld een stabiele economie.”

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…