fbpx
Facebook Pagelike Widget

DOE registreert zich met 7000 leden

De politieke partij DOE heeft zich vandaag, zaterdag 21 maart, als eerste aangemeld bij het Centraal Hoofd Stembureau(CHS). Onder de leuze “ DOE bun gi Sranan” kwamen de DOE’ers het terrein van KKF op voor hun tweede stap richting de stembusgang.

Penningmeester Andrew Baasaron, die ook mede namens zijn partij de stukken moest indienen, geeft aan dat de registratie niet eerder zoals afgesproken kon plaatsvinden omdat er nog enkele zaken in orde gemaakt moesten worden.

“ Deze stap is al gezet en het volgende dat we zullen doen is huis- aan -huisbezoekjes afwerken en ook kleine meetings organiseren”, zegt hij.

De partij komt op 30 maart aanstaande uit met een DOE – app en zal ook de lancering van de website plaatsvinden. Op deze manier wil men ook in contact komen met het volk en de richting van DOE delen met de samenleving.

De partij wil op basis van haar opgedane ervaring en kader werken aan de opbouw van Suriname.

DOE doet in Paramaribo, Wanica, Para en Commewijne mee aan de verkiezingen. Voor nu zijn niet alle DNA- kandidaten bekend.

Campagneleider Desmond Plet zegt dat de kandidaten tijdens een partijcongres op 31 maart aanstaande bekend worden gemaakt.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.