fbpx
Dodelijker nieuw virus waarvoor China waarschuwt zorgt voor consternatie

GFC NIEUWS- De waarschuwing deze week van China over een nieuw virus dat veel dodelijker zou zijn dan corona, zorgt nog steeds voor veel commotie.

De Chinese overheid blijft er bij dat bijna 1800 mensen in Kazachstan zijn overleden door een nieuw virus dat zorgt voor ernstige longontsteking met vaak de dood tot gevolg.

Diverse media laten zaterdag echter weten dat het nog steeds onduidelijk is of de patiënten zijn overleden door een onbekend virus, covid-19 of longontstekingen.

Volgens Wionews zijn de Chinezen doelbewust bezig verwarring te zaaien over een nieuw virus om zo hun falend coronabeleid te maskeren.  

De Chinese autoriteiten houden echter voet bij stuk. Er is een nieuw veel gevaarlijker virus dan corona opgedoken dat zorgt voor dodelijke longontstekingen, aldus de Chinezen.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…