Dodelijke steekpartij op goudconcessie

GFC NIEUWS- De 20-jarige Faizel Kwasie is woensdagochtend doodgestoken door Atanacio B.(20) op een goudconcessie in Boven Commewijne.
Volgens het voorlopig politioneel onderzoek kregen vier arbeiders op de goudconcessie een woordenwisseling met elkaar. Tot die vier arbeiders behoorden: Faizel Kwasie, de 20-jarige Lidovick K., de 21-jarige Nikil A. en Atanacio B.
Faizel, Lidovick en Nikil A. vielen op een gegeven moment Attanacio B. aan, terwijl andere aanwezigen ze uit elkaar haalden.
Niet lang daarna gingen Faisel, Lidovick en Nikil, gewapend met zware voorwerpen, naar het kamp van Atanacio alwaar zij hem aanvielen en verwondingen toebrachten.
Atanacio zou op dat moment een mes in zijn hand hebben gehad, omdat hij bezig was brood te beleggen. Met dat mes bracht hij Faizel enkele steken toe.
Faizel werd zwaargewond overgebracht naar de polikliniek van het goudbedrijf Surgold. Hij is ter plaatse overleden aan de opgelopen verwondingen.
Hangende het onderzoek is Atanacio door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor doodslag of zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende, terwijl Lidovick en Nikil zijn ingesloten voor openlijke geweldpleging.
Het ontzielde lichaam van Faizel is in beslag genomen.

Overige berichten