fbpx
Dodelijke steekpartij op goudconcessie

GFC NIEUWS- De 20-jarige Faizel Kwasie is woensdagochtend doodgestoken door Atanacio B.(20) op een goudconcessie in Boven Commewijne.

Volgens het voorlopig politioneel onderzoek kregen vier arbeiders op de goudconcessie een woordenwisseling met elkaar. Tot die vier arbeiders behoorden: Faizel Kwasie, de 20-jarige Lidovick K., de 21-jarige Nikil A. en Atanacio B.

Faizel, Lidovick en Nikil A. vielen op een gegeven moment Attanacio B. aan, terwijl andere aanwezigen ze uit elkaar haalden.

Niet lang daarna gingen Faisel, Lidovick en Nikil, gewapend met zware voorwerpen, naar het kamp van Atanacio alwaar zij hem aanvielen en verwondingen toebrachten.

Atanacio zou op dat moment een mes in zijn hand hebben gehad, omdat hij bezig was brood te beleggen. Met dat mes bracht hij Faizel enkele steken toe.

Faizel werd zwaargewond overgebracht naar de polikliniek van het goudbedrijf Surgold. Hij is ter plaatse overleden aan de opgelopen verwondingen.

Hangende het onderzoek is Atanacio door de politie aangehouden en in verzekering gesteld voor doodslag of zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende, terwijl Lidovick en Nikil zijn ingesloten voor openlijke geweldpleging.

Het ontzielde lichaam van Faizel is in beslag genomen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…