Dodelijk verkeersslachtoffer verloor controle over voertuig in scherpe bocht

GFC NIEUWSREDACTIE- De 20-jarige autobestuurder Viresh Rameshkoemar is op 12 februari na een verkeersongeval aan de Vijfde Rijweg om het leven gekomen, nadat zijn voertuig over de kop sloeg.

De politie van Jarikaba deed na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan en trof een voertuig waarvan alleen de wielen in een langs de weg lopende goot met water zichtbaar waren. Met behulp van de brandweer en een takelwagen werd het voertuig deels uit de goot gesleept. De bestuurder werd niet in de auto werd gevonden.

Na een zoekactie van de brandweer van Jarikaba werd het slachtoffer dat geen levensteken meer vertoonde uit de goot gehaald. Volgens de constatering van de arts moet de autobestuurder vermoedelijk een nekfractuur hebben opgelopen.

Onderzoek wees uit dat het verkeersslachtoffer vermoedelijk met een vrij hoge snelheid reed over het Garnizoenspad, gaande in de richting van Uitkijk. Bij het beschrijven van een scherpe bocht verloor de bestuurder ter hoogte van pand no.94 de controle over de besturing van het voertuig. Hierdoor sloeg de auto over de kop en belandde in de langs de weg lopende goot met voor Viresh het noodlottige gevolg.

Het ontzielde lichaam van Viresh is afgestaan aan de nabestaanden, meldt de PR van het KPS.