fbpx
‘Dode’ man in vriezer mortuarium blijkt nog te leven

GFC NIEUWS- Een schokkende ontdekking in een mortuarium in Colombia.

In de vriezer lag een man die nog bleek te leven. Hij wordt nu behandeld in het ziekenhuis.

Juan Jose Munoz Romero, 67, was naar het mortuarium gebracht, nadat het ziekenhuispersoneel zei dat hij ‘geen tekenen van leven’ vertoonde. De man was eerder deze week met een hoge bloeddruk opgenomen in het ziekenhuis.

Nadat hij dood werd verklaard, mocht de familie het lijk niet zien, vanwege coronavirusprotocollen.

Toen zijn dochter inbrak in het mortuarium om toch nog het lijk van haar vader te zien, bleek hij nog te leven. Zijn ogen waren open en hij bewoog.

Er wordt een onderzoek ingesteld om te achterhalen hoe de man doodverklaard kon worden. Zijn dochter zegt tegen dat ze snel antwoorden willen.

De familie is in shock.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.