fbpx

Dochters vermoorden vader na jarenlang seksueel misbruik

Mikhail Khachaturyan deed zich voor als een fatsoenlijke, vrome kerkganger. Zijn buren omschrijven hem als een ​​“controlerende, ruziezoekende maffiabaas”.

Zijn dochters bekenden onmiddellijk dat zij hem hadden vermoord: zij hadden genoeg van jaren van fysiek, mentaal en seksueel misbruik.

soeurs meurtre moscou russie dr | GFC NieuwsKristina (19), Angelina (18) en Maria (17) werden vrijdag gearresteerd voor het doodsteken van hun vader in een Moskous appartement.

“We haatten hem en we wilden maar één ding – dat hij verdween of dat we hem nooit kenden,” vertelde Kristina de politie. “We wilden dat hij gewoon wegging en nooit meer terugkwam.”

De meisjes zeggen dat zij door het lint gingen en na jaren van fysiek, mentaal en seksueel misbruik gewelddadig waren geworden.

Vrienden en buren zeggen dat Khachaturyan een tirannieke vader en echtgenoot was, die verslaafd was aan heroïne en naar verluidt connecties had met de criminele onderwereld.

BEKIJK OOK
Bijkans 130 personen gedecoreerd aan vooravond Srefidensi

Camera’s

Vanwege zijn abusieve gedrag vertrok zijn vrouw, de moeder van de meisjes. Zijn zoon woont ook al enkele jaren niet meer thuis.

De 57-jarige had de woning volgestopt met camera’s om de meisjes in de gaten te houden als hij weg was, verbood hen vaak om naar school te gaan en sloeg hen als ze hem durfden tegenspreken.

Vrienden van het gezin weten dat de meisjes seksueel werden misbruikt. Een van de tieners had om die reden geprobeerd zich van het leven te beroven.

Na de moord vond de politie twee kilo heroïne in zijn auto, alsmede twee geweren, drie pistolen en een seinpistool.

Als de meisjes schuldig worden bevonden, kan een rechtbank hen maximaal 10 tot 15 jaar gevangenisstraf opleggen.