fbpx
Dochter president Santokhi doneert aan kinderafdeling AZP en 4-jarige behoeftige jongen

GFC NIEUWS- Shanylla Santokhi, de dochter van president Chandrikapersad Santokhi, heeft vandaag Covid-19-materiaal, zoals mondkapjes en hand sanitizers, gedoneerd aan de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo(AZP).

Hierna volgde een rondleiding en er is uitleg gegeven over de diverse donaties die het ziekenhuis heeft gekregen. De aanvraag voor de Covid-19-materialen is binnengekomen via de Facebookpagina van de president. AZP is nog op zoek naar spatbrillen/kapjes en andere donaties ter uitbreiding en renovatie van de kinderafdeling.

De tweede donatie betrof een rolstoel aan de 4-jarige Aryan Ghoerbien, die lijdt aan een meervoudige beperkingen. Voor de ouders is het heel erg moeilijk om Aryen telkens te verplaatsen. Met de rolstoel zal het een stukje gemakkelijker zijn.

Aryen gaat naar een dagopvang, echter wordt hij niet thuis opgehaald, omdat de afstand te ver is. De vervoerkwestie zal ook besproken worden in de hoop dat er een oplossing komt voor de ouders en het kind.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.