fbpx

Dochter president Santokhi doneert aan kinderafdeling AZP en 4-jarige behoeftige jongen

GFC NIEUWS- Shanylla Santokhi, de dochter van president Chandrikapersad Santokhi, heeft vandaag Covid-19-materiaal, zoals mondkapjes en hand sanitizers, gedoneerd aan de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo(AZP).
Hierna volgde een rondleiding en er is uitleg gegeven over de diverse donaties die het ziekenhuis heeft gekregen. De aanvraag voor de Covid-19-materialen is binnengekomen via de Facebookpagina van de president. AZP is nog op zoek naar spatbrillen/kapjes en andere donaties ter uitbreiding en renovatie van de kinderafdeling.
De tweede donatie betrof een rolstoel aan de 4-jarige Aryan Ghoerbien, die lijdt aan een meervoudige beperkingen. Voor de ouders is het heel erg moeilijk om Aryen telkens te verplaatsen. Met de rolstoel zal het een stukje gemakkelijker zijn.
Aryen gaat naar een dagopvang, echter wordt hij niet thuis opgehaald, omdat de afstand te ver is. De vervoerkwestie zal ook besproken worden in de hoop dat er een oplossing komt voor de ouders en het kind.

BEKIJK OOK
Stijging zelfmoordpogingen -en gevallen in Suriname: wat zijn de oorzaken?