fbpx

Dochter mishandelt 23-jarige buitenvrouw van haar vader en steelt haar oorbellen en pruik

De 33-jarige M.E. heeft in de avond van vrijdag 3 augustus de 23-jarige vriendin van haar vader mishandeld en goederen van haar gestolen. M.E. stormde het kantoor van de vriendin binnen om haar rekenschap te vragen over het feit dat zij geen eind wilde brengen aan de liefdesrelatie met haar 50-jarige vader.

De twee vrouwen raakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. Tijdens het gevecht vielen de oorbellen en een pruik van de vriendin. De goederen zijn door M.E. meegenomen toen zij de plaats verliet.

De 23-jarige vrouw deed naderhand aangifte van mishandeling en diefstal tegen M.E. bij de politie van het ressort Flora.

BEKIJK OOK
Man op parkeerterrein in zijn nek geschoten, schutter voortvluchtig

Op zondag 12 augustus deed M.E. aangifte van mishandeling tegen haar 50-jarige vader M.A. bij de politie van het ressort Centrum. Haar vader werd dezelfde dag ontboden en aangehouden voor mishandeling.

M.A. verklaarde onder andere dat zijn dochter zijn buitenvrouw had mishandeld en ook spullen van haar had weggenomen.

Vader en dochter zijn hangende de onderzoekingen in verzekering gesteld. De vader voor mishandeling van zijn dochter en de dochter voor mishandeling van de vriendin en diefstal.