fbpx

Dochter (21) laat lipfillers zetten en wordt door streng gelovige vader uit huis geplaatst

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 21- jarige vrouw mag pas weer thuis komen wanneer haar mondlippen weer hun natuurlijke afmeting hebben.

De vader van de twintiger uit Den Haag heeft haar de toegang tot het ouderlijk huis ontzegt nadat zij haar lippen had laten opspuiten zodat die voller worden.

De esthetische behandeling met hyaluronzuur is enorm populair onder dames, blijkt uit analyse van sociale media publicaties.

Een vriendin van de jongedame vertelt aan GFC Lifestyle dat de pa woedend werd toen hij zijn dochter in de woonkamer tegenkwam en het hem opviel dat ze de cosmetische ingreep heeft laten uitvoeren.

Hij heeft in sterke bewoordingen en op boze toon aangehaald dat deze ingrepen tegen alle regels van zijn geloofsovertuiging ingaan en meer passen bij personen met een promiscue leefgedrag.

OOK INTERESSANT
Korte nachtrust gelinkt aan bijna verdubbeld risico op verstopte beenslagaders

Naar verluidt is de man een trouwe bezoeker van de moskee in de Hofstad en houdt hij zich strikt aan zijn geloofsregels.

De dame logeert voorlopig bij een familielid en gaat na hoe zij de fillers ongedaan kan maken.

Jonathan Clarke, specialist op het gebied van fysieke en mentale gezondheid zegt desgevraagd aan GFC dat het enzym hyalase in de lippen geïnjecteerd kan worden om fillers op te lossen.

Foto ter illustratie.