Docente op  gruwelijke wijze verpletterd nadat ze vast kwam te zitten in lift

GFC NIEUWS- Een docente is op gruwelijke wijze om het leven gekomen nadat ze bekneld raakte tussen de liftdeur en de schachtmuur.

Carrie O’Connor(38) werd doodgedrukt in een liftschacht, terwijl ze zware meubels naar haar nieuwe huis in een flatgebouw in Alston, Boston, verhuisde. De docente van de Boston University probeerde een pakket van ruim 40 kilo in de lift van het appartement te krijgen, toen ze vast kwam te zitten.

Een niet bij naam genoemde mannelijke buurman hielp met de  buitendeur van de lift te openen, terwijl O’Connor het pakket greep, meldt thesun.

De lift, die ongeveer 60 jaar oud bleek te zijn, had zowel een buitendeur als een binnendeur die beiden gesloten moesten zijn voordat de lift in beweging komt. De buurman ging toen weg voordat de binnendeur was gesloten. Volgens onderzoekers ging er vervolgens op technische vlak iets helemaal mis.

De vrouw viel achterover in de liftschacht tussen de eerste verdieping en de kelderverdieping. Haar verpletterd lichaam werd gevonden tussen de lift en de wand van de schacht.

Experts zeggen dat de dood een “tragische samenloop van omstandigheden” was.

Foto ter illustratie.