fbpx

DOAB sluit training ‘Project schrijven’ af

Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DOAB) van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft de training ‘Project schrijven’ voor haar medewerkers afgesloten. De trainingssessie duurde van oktober tot en met december 2018 en werd verzorgd door Melanie Schet, deskundige ter zake bij DOAB.

Tijdens de training is er onder meer aandacht besteed aan: 1. Relevante kenmerken van een project; 2 Het plan van aanpak. Tijdens de sessies werden vragen op een interactieve manier beantwoord aan de hand van opdrachten en discussies.

Eerder in dit jaar werd de trainingen ‘Bodem en Bodemkunde’ en ‘Plant en Planttechnieken’ verzorgd. De focus ligt op het aanleren van soft skills in verband met praktijksituaties. Specifieke trainingen worden ontwikkeld en verzorgd op basis van de behoefte en noodzaak van het departement. De focus ligt op het aanleren van soft skills in verband met praktijksituaties.

OOK INTERESSANT
Nederlandse afgevaardigden in Suriname over natraject excuses slavernijverleden

DOAB heeft binnen haar beleid opgenomen het versterken en bijscholen van haar ambtenaren. Apai Martha, onderdirecteur Landbouw (DOAB) zegt dat het de bedoeling is om deelnemers op een professionelere en interactieve manier te prikkelen en te stimuleren nieuwe vaardigheden en technologie aan te leren.

Voor 2019 zal er een trainingskalender worden opgemaakt.(GFC)