fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

DNV'er die vrouw met de dood bedreigde ingesloten

GFC NIEUWS- De 45-jarige André W. is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie van bureau Latour aangehouden en naderhand in verzekering is gesteld.
De politie kreeg vrijdagavond heel laat een melding dat een man een vrouw met de dood bedreigde op een woonadres binnen hun werkresort en dat hij gewapend was met een vuurwapen. Enkele buurtbewoners gingen erbij staan, waardoor de vrouw kans zag om weg te rennen.
De politie trof André op het woonadres aan. Hij werd aangehouden voor bedreiging met een misdrijf en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De politie trof twee vuurwapens in het bezit van André en nam die, in het belang van het onderzoek, in beslag. Hij is waarschijnlijk lid van een inlichtingendienst (DNV) in Suriname.
Op een gegeven moment vluchtte de verdachte André uit het bureau, sprong in zijn auto en reed met een vaart weg. De politie schoot gericht op het voertuig maar André wist weg te komen. Na enige tijd meldde hij zich aan op het bureau met een schotverwonding in zijn been. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging is opgenomen.
De verdachte is in verzekering gesteld. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

OOK INTERESSANT
Suriname gekozen als vicevoorzitter 78ste sessie Algemene Vergadering van de Verenigde Naties