fbpx
Facebook Pagelike Widget

DNV’er die vrouw met de dood bedreigde ingesloten

GFC NIEUWS- De 45-jarige André W. is in de nacht van vrijdag op zaterdag door de politie van bureau Latour aangehouden en naderhand in verzekering is gesteld.

De politie kreeg vrijdagavond heel laat een melding dat een man een vrouw met de dood bedreigde op een woonadres binnen hun werkresort en dat hij gewapend was met een vuurwapen. Enkele buurtbewoners gingen erbij staan, waardoor de vrouw kans zag om weg te rennen.

De politie trof André op het woonadres aan. Hij werd aangehouden voor bedreiging met een misdrijf en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De politie trof twee vuurwapens in het bezit van André en nam die, in het belang van het onderzoek, in beslag. Hij is waarschijnlijk lid van een inlichtingendienst (DNV) in Suriname.

Op een gegeven moment vluchtte de verdachte André uit het bureau, sprong in zijn auto en reed met een vaart weg. De politie schoot gericht op het voertuig maar André wist weg te komen. Na enige tijd meldde hij zich aan op het bureau met een schotverwonding in zijn been. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging is opgenomen.

De verdachte is in verzekering gesteld. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…