fbpx
Facebook Pagelike Widget

DNV-lid neergeschoten

GFC NIEUWS- Een lid van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) werd vrijdagavond door de politie in zijn been geschoten, nadat hij probeerde te vluchten uit het politiebureau Latour.

Het lid was kort daarvoor door de politie opgepakt en verhoor opgebracht naar het politiebureau, omdat hij tekeerging tegen enkele buren.

Zelf toen de politie ter plaatse verscheen, bleef hij de buren bedreigen. Hij werd gearresteerd en overgebracht naar post Latour.

Op een onbewaakt moment liep het lid het bureau uit richting zijn voertuig. Diverse pogingen van de politieambtenaren om hem op andere gedachten te brengen, leverden niet het gewenste resultaat op, waardoor de politie genoodzaakt was op het voertuig te schieten. Hij werd in zijn been geraakt.

Een ongebruikelijk vuurwapen dat hij in zijn bezit had, werd in beslag genomen.

Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en verkeert buiten levensgevaar.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…