fbpx
DNA-quiz voor vergroten parlementaire kennis

GFC NIEUWS- Om de kennis over De Nationale Assemblee (DNA) en het bestuurlijke van het land te vergroten, is door het parlement een quiz ontwikkeld.

Aan deze quiz zijn er leuke prijzen gekoppeld. De hoofdprijs is een Huawei PRO 20 mobiele telefoon, beschikbaar gesteld door de voorzitter van DNA, Jennifer Geerlings-Simons. Verder zijn er ook enkele waardebonnen en andere troostprijzen.

Om de vragen te kunnen beantwoorden wordt een bezoek aan de DNA-website www.dna.sr aangeraden.

Personen zijn tot en met donderdag 25 juni 2020, 00.00 uur, in de gelegenheid om de antwoorden op te sturen. Dit kan op het nummer +597 8502266 en via e-mail op [email protected]

De winnaars worden op vrijdag 26 juni 2020 bekendgemaakt.

Voor de spelregels en de vragen klik op deze link.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…