fbpx

DNA-ondervoorzitter Bouva hekelt misleidende informatie

GFC NIEUWS-“Voor ons is het niet nodig om mensen met een 10 SRD te overhalen om zich aan te sluiten bij de Nationale Democratische Partij (NDP).”

“Kennelijk hebben mensen uit andere partijen moeite met de groei van de NDP. Als het niet 20, 60, 100 of soms 150 volgers van de ABOP, VHP of PL zich aansluiten bij de NDP,” zegt Melvin Bouva, ondervoorzitter van De Nationale Assemblee (DNA).

Bouva reageert naar aanleiding van een screenshot die op social media circuleert, waarbij de indruk wordt gewekt dat het bericht van hem afkomstig is.

In het bericht wordt aangegeven dat er 10 SRD geloond zal worden aan elke persoon die zich voordoet als een sympathisant van de VHP of ABOP.

BEKIJK OOK
Dc Bhola bespreekt samenwerkingsgebieden met Nederlandse ambassadeur

“Het is mijn nummer, maar niet mijn woorden en ook niet mijn stijl. Het is digitaal gemanipuleerd”, benadrukt hij. Hij heeft de zaak reeds aangemeld bij de autoriteiten.

De DNA-ondervoorzitter vermoedt dat oppositionele partijen het niet kunnen verkroppen dat tientallen mensen hun partij de rug toekeren en zich bij de NDP nestelen.

“Dit is niet onze werkwijze. Politieke tegenstanders hebben misbruik gemaakt van mijn nummer om te doen voorkomen dat de NDP mensen mobiliseert om over te lopen tegen een vergoeding.”

“De poging die men waakt om ons af te leiden, zal niet slagen. Wij blijven bezig met ons werk.”