DNA-lid Etnel komt op voor ambtenaren: u werkt niet voor spek en bonen

GFC NIEUWSREDACTIE- NPS-parlementariër Patricia Etnel is gestart met het verzamelen van handtekeningen van ambtenaren wiens stukken niet in orde zijn.

Het lid zegt zich tijdens de begrotingsbehandeling sterk te hebben gemaakt voor het een oplossing met betrekking tot de achterstallige bevorderingen van ambtenaren.

“De minister van Binnenlandse zaken heeft wel aangegeven dat hij een schrijven zal sturen naar de ministers om het probleem op te lossen, maar ik ben niet echt tevreden met dat antwoord. Het moet mijns inziens wat sneller en effectiever gaan.

BEKIJK 0OK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

“Ik wil een schrijven richten aan de president om dit vraagstuk op presidentieel niveau aan te pakken. Aangehecht bij het schrijven wil ik een verzameling van handtekeningen hebben van ambtenaren die met dit vraagstuk zitten en een oplossing willen,” luidt de oproep van Etnel.

Ambtenaren die hiermee zijn geconfronteerd, kunnen zich op 14 juli tussen 15.00-17.00 uur aanmelden bij Grun Djari om hun handtekening te plaatsen en een kopie van hun stukken te overhandigen.

“Etnel: u werkt niet voor spek en bonen en ook niet voor lief of omdat het een gezellige clubje is. U werkt voor een betere oude dag!”

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten