fbpx
Facebook Pagelike Widget

DNA-kandidaat AC/Abop in Saramacca terecht afgevoerd

Het Hoofdstembureau van Saramacca blijft erbij dat Avinash Hira, DNA-kandidaat van de Alternatieve Combinatie(AC)/Abop in Saramacca, niet twee jaar staat ingeschreven in het district.

Hira is op no. 3 gekandideerd door de Abop in Saramacca. Vandaag werd bekend dat hij is afgevoerd van de lijst, omdat hij niet twee jaar staat ingeschreven in het district.

Hira is op 5 februari 1988 geboren in Paramaribo. Op de Nationaliteitsverklaring staat dat hij ook op 5 februari 1988 is ingeschreven in Saramacca. Hij heeft als woonplaats Groningen, Saramacca.

Op zijn uittreksel staat echter dat hij zich op 2 december 2013 heeft ingeschreven in Saramacca. Volgens de Kiesregeling moet een kandidaat tenminste 2 jaren in het district zijn ingeschreven. Hira zal pas in december 2015 twee jaar in het district staan ingeschreven.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…