fbpx
Dj Gilly introduceert Oso Fesa

De eerste editie van dit concept zal gelanceerd worden op 1 mei vanaf 23.00 uur, in club Touche aan de Hoek Dr. Sophie Redmond – A. L. Waaldijkstraat in het centrum van Paramaribo.

Splashmaster dj Gilly is al ruim 20 jaar bezig als dj. Het bijzondere aan hem is dat hij verschillende producties waaronder unieke tracks en mixen op zijn naam heeft staan.

De vele evenementen en festivals op zijn naam zijn niet uitgesloten. Zijn grootste festival en event is de wel bekende Sranan Taki Show die dit jaar ook zijn 10- jarig bestaan zal vieren.

Door al deze ervaringen heeft hij gemerkt dat de gezelligste feestjes tot nu toe toch de huisfeestjes, met een sfeer die vele hoogte punten kent, zijn en de sfeer in de meeste clubs verdwijnt. Vele mensen blijven daardoor thuis.

Met dit concept brengt Splashmaster dj Gilly de sfeer van de huisfeestjes naar de club voor hen die de sfeer en het gevoel, om na een drukke werkweek uit je bolletje te gaan, dansen, zweten elkaar te ontmoeten of vrienden maken missen.

Het thema van deze avond is dan ook: ‘Lets get together and feel alright’.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…