fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Districtsraden Para en Commewijne compleet

GFC NIEUWS- De districtsraden van Para en Commewijne zijn compleet.
De installatie van Melissa Pocorni (Para) en Jerry Soekimo (Commewijne) heeft op 1 oktober plaatsgevonden op het hoofdkwartier van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). Deze personen zijn gekozen bij de onlangs gehouden Algemene, Vrije en Geheime verkiezingen van 25 mei. De twee voornoemde personen moesten nog geïnstalleerd worden.
De kersverse districtsraadsleden (dr-leden) hebben een belofte gedaan bij minister Gracia Emanuël. “U heeft met het aanvaarden van deze functie getoond dat u wilt werken. U zult een heel belangrijke rol vervullen in de besluitvorming van uw district. Blijf niet achter de schermen staan, maar gaat u naar de mensen van uw gebied en laten we met zijn allen naar middelen zoeken voor het districtsfonds.”
Na de installatie van de dr-leden, heeft districtscommissaris Marlene Joden van Para namens haar collega Mohamedsafiek Radjab (Commewijne) de felicitaties overgebracht. Zij gaf aan dat ze alleen kan “smilen”, omdat de organen van beide districten compleet zijn. “Het doet me goed om een vrouw te verwelkomen binnen de districtsraad van Para zonder de mannen te kort te doen. Wij verwachten als korps een goede samenwerking om goed werk te verrichten voor de lokale bevolking.”
Minister Emanuël drukte de nieuwbakken volksvertegenwoordigers op districtsniveau op het hart om zich in te zetten voor het werk dat ze op zich hebben genomen. De bewindsvrouwen benadrukte dat het decentralisatieproces voortgang moet vinden. De regering heeft veel in het vooruitzicht om het proces naar grotere hoogten te brengen.

OOK INTERESSANT
Man aangehouden voor stelen pakken zoutvlees uit supermarkt