Warning: filesize(): stat failed for /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/cache/db/singletables/465/08c/46508c7ac15bb0c421a5a07f6dded8a1.php in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cache_File.php on line 159
Directoraat HRM Biza evalueert HBO Bestuurskunde en Overheidsmanagement

Directoraat HRM Biza evalueert HBO Bestuurskunde en Overheidsmanagement

GFC NIEUWS-De Hoger Beroeps Opleiding Bestuurskunde en Overheidsmanagement (HBO B&O) als beleidsgebied van het directoraat HRM van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, die vorig jaar in november ondanks de geringe middelen een aanvang maakte, werd onlangs voor de tweede keer gezamenlijk met de studenten geëvalueerd.

Afhankelijk van de evaluatie zal het Managementteam HBO B&O, de succesfactoren, de verbeterpunten en het effect hiervan meenemen om verdere beleid te ontwikkelen.

Het eerste schooljaar zit er bijna op en de eerste lichting studenten, die tevens fulltime ambtenaren zijn, gaven hun bevindingen aan de afgevaardigden van het managementteam HBO.

BEKIJK OOK
Brug over Corantijnrivier wordt tweebaansautobrug met totale dekbreedte van circa 12 meter

De studenten zijn ingenomen dat zij in de selectie van de eerste groep vallen.

De HBO-opleiding is volgens de studenten zeker van meerwaarde voor hun eigen upgrading en beamen dat de verzorgde vakken die gedoceerd worden direct geïncorporeerd kunnen worden binnen hun vakgebied.

De studenten vroegen aandacht voor een flexibelere tijdschema en de operationalisatie van het E- platform.