fbpx
Directie Rijstbedrijf Rigpal verrast en geschokt

Op 25 maart 2015 verscheen op GFC Nieuws een artikel getiteld ‘VHP-ondernemers tegen kandidatuur Harriet Ramdien’.

Het belangrijkste punt in dit artikel was dat enkele ondernemers in Nickerie graag Priya Lachmon op de kandidatenlijst van de Oranjepartij willen zien. Hierbij is de naam van Rijsthandel Rigpal ook naar voren gekomen.

Middels dit artikel wil de directie van Rijstbedrijf Rigpal de hele gemeenschap duidelijk te kennen geven dat zij nooit en te nimmer heeft aangegeven Priya Lachmon op de kandidatenlijst van de VHP te plaatsen.

Wie de verklaring van de ondernemers heeft geconcipieerd is voor de directie van dit bedrijf ook een grote vraagteken.

Het belangrijkste binnen politieke campagnes is dat je vooral eerlijk blijft. Houd het volk geen leugens voor”, aldus de reactie van Rijsthandel Rigpal.

De directie roept op om het Surinaamse volk geen leugens voor te houden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.