fbpx
Directie en bond AZP bespreken zorgpunten

GFC NIEUWS- De directie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en de bond, ABPLAZ, hebben in goed overleg de zorgpunten besproken.

Intussen heeft de betaling van het salaris van maart maandag plaatsgevonden, meldt de directie van het ziekenhuis in een gezamenlijke verklaring.

De betaling van de prestatietoelage zal vandaag, 31 maart, na overmaking door het ministerie van Financiën plaatsvinden.

Benadrukt wordt door de leiding dat de veiligheid van het personeel op de werkvloer is gegarandeerd. De afgesproken maatregelen worden gecommuniceerd naar het personeel.

De directie en bond garanderen de samenleving dat de continuïteit van de zorg gewaarborgd is.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.