fbpx

Directie Betheljada: alle bewoners zijn gezond

GFC NIEUWS- “In onze laatste nieuwsbrief waren we nog zo blij dat Covid-19 helemaal niet bij Betheljada binnen was geslopen. En gelukkig; nog steeds zijn de bewoners allemaal gezond. Helaas is één medewerker nu wel ziek, besmet met het coronavirus,” zegt de directie van Huize Betheljada.
“Toen we dit hoorden, zijn terstond alle andere medewerkers ingelicht en natuurlijk werden ook de ouders allemaal op de hoogte gesteld. Vanzelfsprekend wist iedereen al dat we de strenge Covid-19-hygiënemaatregelen hanteren, die zijn nu zo mogelijk nog verder aangescherpt. Alle ruimtes waar bewoners komen zijn ontsmet. Twee andere medewerkers zijn inmiddels geswapt en de eerste testuitslag -uitslag was negatief. Wat een opluchting.”
Benadrukt wordt dat tussen het bestuur en directie er contact is met de deskundigen, de specialisten in ons land omtrent Covid-19, en de bewoners worden goed geobserveerd.
Zowel van bewoners als van medewerkers wordt zeer frequent de temperatuur opgenomen en de protocollen van het BOG, het NCCR en de viroloog worden nauwkeurig nageleefd.

BEKIJK OOK  Man voelt zich onwel en overlijdt in auto