fbpx
Directie Betheljada: alle bewoners zijn gezond

GFC NIEUWS- “In onze laatste nieuwsbrief waren we nog zo blij dat Covid-19 helemaal niet bij Betheljada binnen was geslopen. En gelukkig; nog steeds zijn de bewoners allemaal gezond. Helaas is één medewerker nu wel ziek, besmet met het coronavirus,” zegt de directie van Huize Betheljada.

“Toen we dit hoorden, zijn terstond alle andere medewerkers ingelicht en natuurlijk werden ook de ouders allemaal op de hoogte gesteld. Vanzelfsprekend wist iedereen al dat we de strenge Covid-19-hygiënemaatregelen hanteren, die zijn nu zo mogelijk nog verder aangescherpt. Alle ruimtes waar bewoners komen zijn ontsmet. Twee andere medewerkers zijn inmiddels geswapt en de eerste testuitslag -uitslag was negatief. Wat een opluchting.”

Benadrukt wordt dat tussen het bestuur en directie er contact is met de deskundigen, de specialisten in ons land omtrent Covid-19, en de bewoners worden goed geobserveerd.

Zowel van bewoners als van medewerkers wordt zeer frequent de temperatuur opgenomen en de protocollen van het BOG, het NCCR en de viroloog worden nauwkeurig nageleefd.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…