fbpx

Directeur SAIL: samen sterk voor het komend jaar

De directeur van de Surinam American Industries LTD (SAIL), Paul Lank, onderkent dat het jaar 2017 een heel moeilijk jaar voor de gemeenschap is geweest. In 2018 zullen wij zelf de handen uit de mouwen moeten steken, omdat niemand dat voor ons zal doen. Hij roept dan ook een ieder op om vanuit welke positie dan ook een bijdrage te leveren aan de opbouw van het land.

Niet alleen door kracht te putten uit geloof zullen we vooruit komen. Lank sluit hard werken niet uit. Door naar elkaar te luisteren en te communiceren zullen we van 2018 een succesvol jaar maken. De directeur kijkt optimistisch uit naar het komend jaar.

Lank verklaarde eerder aan het NII, dat 2017 is een succesvol jaar geweest voor SAIL. Hij geeft aan dat het bedrijf in de afgelopen 3 jaar ernaar heeft gestreefd om uit de rode cijfers te komen, wat hen voor 75 procent ook is gelukt. Dit kon worden bereikt door efficiëntie en doorzetting.

OOK INTERESSANT
China dreigt na acties Amerikaans oorlogsschip in Zuid-Chinese Zee

Het bedrijf streeft ernaar zijn productiecapaciteit te vergroten in 2018. Als het gaat om de dienstverlening naar het publiek kunnen zij de samenleving geruststellen. In het komend jaar zal de klant veel meer seafood producten, zoals inktvis en lobster(kreeft), op de markt zien.

Hij benadrukt dat hun producten ook in de gerenommeerde supermarkten te koop zullen zijn. De directeur ziet het als een mooie uitdaging om het bedrijf naar grotere hoogten te stuwen.(GFC)