fbpx

Directeur Sail blikt tevreden terug

“Het jaar 2017 is een succesvol jaar geweest voor de Surinam American Industries Limited (SAIL NV)”, vertelt Paul Lank, directeur van het garnalenverwerkingsbedrijf met een tevreden blik.

Hij geeft aan dat het bedrijf in de afgelopen 3 jaar ernaar heeft gestreefd om uit de rode cijfers te komen, wat voor 75 procent ook is gelukt. Dit heeft de leiding en medewerkers van het bedrijf kunnen bereiken door efficiëntie en doorzetting.

Het bedrijf streeft ernaar zijn productiecapaciteit te vergroten in 2018. Als het gaat om de dienstverlening naar het publiek toe heeft de leiding van het bedrijf nog meer goed nieuws.

In het komend jaar zal de klant veel meer seafood producten, zoals inktvis en kreeft (lobster), op de markt zien. Hij benadrukt dat de producten van SAIL ook in de gerenommeerde supermarkten te koop zullen zijn. De directeur ziet het als een mooie uitdaging om beter uit de rode cijfers te komen.

OOK INTERESSANT
Tweedaags werkbezoek TCT-minister aan Frans-Guyana

“De situatie in het land zal niet slecht blijven. Als het bij SAIL is gelukt om in een opwaartse trend te belanden, lukt het andere bedrijven zeker ook. Bij dit proces heeft het personeel een belangrijke rol gespeeld en ik ben ontzettend dankbaar daarvoor”, zegt de directeur.

Hij gaat verder door te stellen dat de situatie waarin Suriname nu is, eentje van tijdelijke aard is. Als parastataal bedrijf zal SAIL haar bijdrage blijven leveren aan de groei van de economie.(GFC)