fbpx
Directeur JusPol en drie onderdirecteuren ontheven

GFC NIEUWS- De minister van Justitie en Politie (JusPol), Kenneth Amoksi, heeft de directeur van het ministerie en drie onderdirecteuren ontlast uit hun functies.

Directeur Marianne Chin A Fat moet plaatsmaken voor Sharma Lakhisaran, die van 2005 – 2010 die functie al bekleedde.

Lakhisaran is recent door president Chandrikapersad Santokhi benoemd tot voorzitter van de presidentiele commissie Oneigenlijke Benoemingen.

De onderdirecteuren die ontlast zijn, zijn de onderdirecteuren Rechtsaangelegenheden, Patrick Campagne, Rachel Groenveld van Vreemdelingenzaken en Shivanand Ramlall van Algemeen Beheer.

Kenneth Jakaoemoe zal ingaande 1 september belast zijn met de waarneming bij Rechtsaangelegenheden, Ingrid Kindooi bij Vreemdelingenzaken en Desie van Dun bij Algemeen Beheer.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…