fbpx
Directeur DNV gezond en weer aan het werk

GFC NIEUWS- Directeur Danielle Veira van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) heeft in de veertien dagen thuisquarantaine geen gezondheidsklachten gekregen en is kerngezond.

De DNV-directeur en een deel van haar staf gingen twee weken in zelfquarantaine na in aanraking te zijn geweest met de Franse diplomaat die naderhand positief is getest op het COVID-19 virus. De overige leden van het team zijn eveneens gezond.

Veira heeft vanaf 13 maart samen met vicepresident Ashwin Adhin de leiding over het Nationaal COVID-19 Managementteam. Dit team moet ervoor zorg dragen dat de verspreiding van het coronavirus in Suriname wordt tegengegaan, en dat de negatieve gevolgen daarvan tot het minimum worden beperkt.

Om dit te kunnen doen is het van belang dat de samenleving gehoor geeft aan de regels en veiligheidsvoorschriften van het NCCR en het ministerie van Volksgezondheid, c.q. het Bureau voor de Openbare Gezondheidszorg.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).