fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Directeur BOG in zelfquarantaine

GFC NIEUWS- Minouche Bromet, directeur van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), is in zelfquarantaine.
“Het BOG is operationeel. De administratieve diensten zijn op een laag pitje net als overige diensten en bedrijven, maar de essentiële diensten zijn volop in de frontlinie. U kunt op ons rekenen.”
“Ik kan u zeggen, dat ik mede uit hoofde van mijn verantwoordelijkheid als persoon en directeur van het BOG, gekozen heb voor een zelfquarantaine, vanwege de situatie dat er in mijn directe werkomgeving enkele personen positief zijn getest. Ik houd strikt de 14 dagen in acht.”
“Ik kan u de garantie geven, gezien mijn grote verantwoordelijkheid vooral in deze tijd, dat ik vanuit mijn quarantaineverblijf mijn werk gewoon door blijf doen en blijf helpen om de coronacrisis te bezweren.”
“Suriname kan binnen korte tijd wederom de actieve gevallen terug dringen als de frontlinie uw ondersteuning kan krijgen. U kunt helpen door thuis te blijven. Het virus verspreid zich van mens op mens. Dus hoe minder mensen contact hebben met elkaar hoe sneller we de stijging weer de kop in kunnen drukken. Dit kan alleen samen. Ik verzoek blijf aub thuis. Indien noodzakelijk dat u uit huis moet neem dan de maatregelen in acht”, schrijft de BOG-directeur op Facebook.

OOK INTERESSANT
Ceremoniële ingebruikname VO-school te Brownsweg