Dinsdag en woensdag plaatselijke stroomonderbreking vanwege bijzonder transport

De Energiebedrijven Suriname(EBS) maakt bekend dat een bijzonder transportoperatie zal plaatsvinden vanuit de Nieuwe Haven naar het Ogane Complex aan de Bethesdaweg op dinsdag 9 januari vanaf 20:00 uur tot en met 04:00 uur in de ochtend en op woensdag 10 januari vanaf 20:00 uur tot en met 04:00 uur.

De route die stapvoets zal worden afgelegd is als volgt:

HAVENLAAN NOORD – VAN `T HOGERHUYSSTRAAT – WILLEM CAMPAGNESTRAAT – JAGERNATH LACHMONSTRAAT – COESEWIJNESTRAAT- TYRONNEWEG rechtsaf- INDIRA GANDHIWEG – LATOURWEG – AITKANTIWEG- PANDIT PALTAN TEWARIEWEG linksaf – SIR WINSTON CHURCHILLWEG rechtsaf – BETHESDAWEG – EBS COMPLEX OGANE.

Op het bovengenoemde tijdstip zal het verkeer op de aangegeven route door de politie begeleid en omgeleid worden. Voor en na de transportoperatie zal de EBS eventuele laaghangende elektriciteitskabels ontkoppelen en weer verbinden. Dit heeft tot gevolg dat enkele gebieden voor korte duur geen energie zullen hebben.

De gebieden die geen stroom zullen hebben zijn:

MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT tussen de ADOLF PENGELSTRAAT en de COESEWIJNESTRAAT: van 21.30 uur – 22.30 uur.

COESEWIJNESTRAAT, tussen de MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT en DUISBURGLAAN: van 22.30 uur – 00.30 uur.

VERLENGDE COESEWIJNESTRAAT via de TYRONNEWEG tot en met de hoek van de INDIRA GHANDIWEG /LATOURWEG: van 00.30 uur – 01.30 uur.

LATOURWEG, tussen de INDIRA GHANDIWEG over de MARTIN LUTHER KINGWEG via de AITKANTISTRAAT tot en met de hoek van de SIR WINSTON CHURCHILLWEG: van 01.30 uur- 03.00 uur.

SIR WINSTON CHURCHILLWEG tot en met het EBS-COMPLEX OGANE COMPLEX: van 03.00 uur – 04.00 uur.

Afhankelijk van het verloop van het transport kunnen de bovengenoemde omgevingen eerder of later onderspanning worden gebracht.

Aan het verkeer op, en bewoners langs deze route wordt gevraagd rekening te houden met dit bijzonder transport. Alle weggebruikers wordt vriendelijk gevraagd de bevelen en aanwijzingen van de politie die ter plekke is, stipt op te volgen.(GFC)

Overige berichten