fbpx

150 kg zware vrouw die klaagt over gedrag van mannen krijgt harde ‘klappen’ van populaire influencer

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een dikke vrouw die op sociale media onder de naam fatfabfeminist haar ongenoegen over het gedrag van sommige mannen kenbaar maakt, krijgt hevige kritiek te verwerken.

De jongedame beweert dat mannen die grof zijn tegen dikke of onaantrekkelijke vrouwen, geen goede kandidaten zijn voor een liefdesrelatie.

“Als ik in gezelschap ben van mijn mooie vriendinnen en mannen komen op ze af om met ze te flirten, is dat prima”.

“Maar als ze mij tijdens dat proces negeren of behandelen als een inferieur persoon omdat ik dik en onaantrekkelijk ben, is dat al een belangrijke aanwijzing”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Surinaamse man in Nederland die alleen date met extreem dikke vrouwen: mannen weten niet wat ze missen

“In dat soort gevallen adviseer ik mijn vriendinnen om deze heren niet te daten. Zij hebben namelijk geen respect voor vrouwen. Het enige wat ze willen is tussen de benen van goed uitziende vrouwen gaan”, aldus fatfabfeminist.

De zeer populaire Amerikaanse influencer en mannenadviseur Darius reageerde onthutst op de uitspraken van de corpulente dame.

Darius zijn respons op zijn kanaal is als volgt: “Jij hebt niet eens respect voor jezelf gezien het feit dat je geen aandacht besteedt aan je overgewicht. Nog minder heb jij de discipline om te werken aan je voeding, beweging en gezondheid”.

“Een ieder in je omgeving kan zien dat je extreem dik bent. Je bent een joke die door niemand serieus genomen kan worden”, fulmineert de influencer op zeer beledigende toon.

Hij voegt eraan toe dat een dikke vrouw het equivalent is van een onsuccesvolle man die geen koperen cent heeft en de drijfveren ontbeert om vooruit te komen in het leven.

@fatfabfeminist

#stitch with @maysunbaby trust ur fat friends. #fat #fatphobia #YasClean #bodynuetral #bodypositive #haes#prettyprivilege

♬ original sound – victoria