fbpx

Dikke mensen blijken mager te worden door nieuw gezond afslankmiddel

Mensen met te veel vet bij vooral de buik, benen, heupen en in het gezicht, blijken volgens een nieuw gerandomiseerd internationaal onderzoek erg veel baat te hebben bij het gebruik van een nieuw en gezond natuurlijk afslankmiddel uit Europa. Diegenen die hun overtollig lichaamsvet willen kwijtraken, doen er volgens de internationale topexperts goed aan om dagelijks 1 theelepel van het natuurlijk vruchtenconcentraat Grannur in te nemen.

Het natuurlijke vruchtenconcentraat Grannur, dat volgens een ingenieus procedé door homeopaten en professoren in Europa is ontwikkeld, wordt steeds vaker door gezondheidsspecialisten alsook verjongingsexperts geadviseerd. Ook in Suriname schrijven ervaren experts Grannur steeds vaker voor aan personen die te dik zijn en willen afslanken.

Het bijzondere natuurlijke tonicum is samengesteld op basis van een unieke synergetische combinatie van de meest gezonde vruchtenschillen op onze planeet.

Talloze evidence-based studies hebben aangetoond dat de nutriënten in Grannur, een zeer heilzame werking hebben op meerdere belangrijke en vitale processen in het menselijk lichaam. Daarenboven heeft Grannur een sterk afslankend effect indien er sprake is van overtollig lichaamsvet.

Dat komt volgens de onderzoekers vanwege het zeer positief effect op de koolhydraatstofwisseling. Het bijzonder gezond natuurmiddel kan dus enorm helpen om af te slanken, maar kan ook bij diverse andere lichamelijke klachten met erg veel succes worden toegepast.

Grannur > verkrijgbaar bij Constantin: 454682 / 8914140> blijkt erg rijk te zijn aan een speciaal samengestelde combinatie anti-oxiderende fytonutriënten uit de natuur zoals tannines en flavonoïden en bevat veel polyfenolen: onder meer punicalagins, ellagitannines, gallocatechins, catechines en anthocyanen.

Het heilzaam natuurmiddel zit daarenboven boordevol gezonde voedingsstoffen. Deze speciale synergetische combinatie substanties zijn medeverantwoordelijk voor de vele gezondheidsvoordelen van Grannur.

Verscheidene wetenschappelijke onderzoekingen hebben onomstotelijk bewezen dat een verstoorde koolhydraatstofwisseling in het lichaam ernstige welvaartsproblemen zoals overgewicht (overtollig vet / obesitas/ ernstig overgewicht), impotentie, huidklachten, diabetes en talrijke andere klachten in de hand werkt.

Internationaal uitgevoerde gerandomiseerde studies hebben ook aangetoond dat de unieke combinatie heilzame natuurlijke substanties die in Grannur zijn verwerkt, chronische ontstekingen in het lichaam sterk afremmen. Middels laboratoriumtesten is onder meer aangetoond dat het CRP – niveau hiermee met tientallen procenten kan worden gereduceerd.

BEKIJK OOK
Surinaamse stemt voor Braziliaanse IDB-presidentskandidaat Ilan Goldfajn

WANNEER KAN JE GRANNUR GEBRUIKEN

Volgens de vermaarde Europese top afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke kan Grannur voor tal van klachten worden gebruikt. Het belangrijke pluspunt is dat het unieke vruchtenconcentraat geschikt is voor een ieder, vrouwen en mannen, totaal geen bijwerkingen geeft en juist de gezondheid op verschillende manieren ondersteunt.

Door de bijzondere combinatie natuurlijke nutriënten, in het bijzonder punicalagins, kan Grannur bij velerlei klachten worden ingezet.

Gerenommeerde afslankspecialisten adviseren dikke personen of diegenen die buikvet kwijt willen om dagelijks 1 theelepel Grannur te gebruiken ter ondersteuning van het afslankproces. Het natuurmiddel heeft een bijzonder positieve invloed op de koolhydraatstofwisseling.

Een verstoorde koolhydraatstofwisseling is volgens topwetenschappers van onder meer de Harvard University en Stanford University (VS), evenals onderzoekers verbonden aan topuniversiteiten in Japan, Europa en Australië, een zeer belangrijke oorzaak van overgewicht en talrijke andere  lichaamsklachten.

Huidexperts schrijven dit effectief en uniek vruchtenconcentraat ook voor aan personen met huidklachten vanwege het krachtig zuiverend effect, een natuurlijke verbetering van de koolhydraatstofwisseling, hormoonhuishouding en doorbloeding. Vooral personen met huidvlekken, acne, puistjes, een onzuivere huid, rimpels, huidveroudering of andere huidklachten hebben er bij langdurig gebruik enorm veel baat bij.

Mannen die last hebben van erectieproblemen (impotentie) hebben volgens klinisch onderzoek ook veel baat bij dit middel omdat het zorgt voor een verbeterde doorbloeding en een gunstige invloed op de hormoonhuishouding.

Maar ook als je geen klachten hebt en gezond, jong en mooi wil blijven kan je elke dag een kleine theelepel Grannur gebruiken, zeggen topexperts. Sporters gebruiken dit natuurmiddel bijvoorbeeld om vitaler door het leven te gaan en de prestaties krachtig te verbeteren.

Grannur kan volgens internationale topexperts- door de brede werkzaamheid– worden ingezet bij  een ieder met overgewicht/overtollig vet (vooral buikvet), huidklachten, impotentie, stress, pijnklachten, gewrichtsproblemen, reuma, haaruitval, nagelproblemen, verminderde weerstand, slechte doorbloeding, lusteloosheid, diabetes en slapeloosheid, griep en verkoudheid. Bovendien zorgt Grannur voor veel meer vitaliteit en levenskracht.