fbpx
Facebook Pagelike Widget

Dikke buik het snelste en makkelijkste weg met LC-afslankmethode, zeggen wetenschappers

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE, P. Peterson, Ph.D-  Mensen met een dikke buik behalen veel makkelijker en sneller goede resultaten met de LC- afslankmethode, volgens een recent wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd in de VS en Japan. In Suriname wordt deze methode alleen toegepast door de internationaal gediplomeerde afslankexperts van Constantin.

“Om een dikke buik platter te krijgen is de LC- afslankmethode in combinatie met Fatoff, Grannur, Dynamic Fat Burner of Gemberslank veel effectiever, makkelijker, sneller en bovendien gezonder”, zegt een afslankspecialiste van Constantin met meer dan 20 jaren ervaring aan GFC Nieuws. “Dat wordt steeds vaker bewezen middels gerandomiseerd internationaal onderzoek”.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gezaghebbend medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland, in Suriname alleen bij Constantin 454682 / 8914140 wordt toegepast, bovendien veel gezondheidsvoordelen.

Onlangs toonden professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de LC -afslankmethode heel erg gezond en meest doeltreffend is. Bovendien zijn er 23 Evidence–based Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezondst is.

“Deze afslankmethode passen wij ook dagelijks toe en is veruit de beste en snelste. Er is simpelweg geen betere en gezondere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote wetenschappelijke studies tonen dat keer op keer weer aan”.

“Een ander belangrijk voordeel is dat je voldoende mag eten dus helemaal geen honger hoeft te lijden”, aldus de Internationaal gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankmethode wordt aangeboden aan de Surinaamse gemeenschap.

Meer gezondheidsnieuws

Spruitkool goed voor bloedvaten

GFC NIEUWS- Het British Journal of Nutrition publiceerde deze week een studie van dokter Lauren Blekkenhorst waaruit blijkt dat Spruitkool (Brusselse spruiten) de kans op…