fbpx

Dikke buik het snelste en makkelijkste weg met afslankmethode van Constantin, zeggen experts

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE, DOOR P. Peterson, Ph.D-  Mensen met een dikke buik behalen veel makkelijker, sneller en gezonder mooie resultaten met de LC- afslankmethode van Constantin, volgens een recent wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd in de VS en Japan.

In Suriname wordt deze methode om een te dikke buik weg te krijgen alleen toegepast door de internationaal gediplomeerde afslankexperts van Constantin. Het voordeel is dat er voldoende mag worden gegeten.

“Om een dikke buik platter te krijgen is de LC- afslankmethode in combinatie met Fatoff  en KGL veel effectiever, makkelijker, sneller en bovendien gezonder”, zegt een afslankspecialiste van Constantin met meer dan 20 jaren ervaring aan GFC Nieuws.

“Dat wordt steeds vaker bewezen middels gerandomiseerd internationaal onderzoek”.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gezaghebbend medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland, in Suriname alleen bij Constantin 454682 / 8914140 wordt toegepast, bovendien veel gezondheidsvoordelen.

BEKIJK OOK
Suriname Chinese Business Alliance hoopvol over ontwikkeling Suriname

Onlangs toonden professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de LC -afslankmethode heel erg gezond en meest doeltreffend is.

Bovendien zijn er 23 Evidence–based Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezondst is.

“Deze afslankmethode passen wij ook dagelijks toe en is veruit de beste en snelste. Er is simpelweg geen betere en gezondere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote internationale wetenschappelijke studies tonen dat keer op keer weer aan”.

“Een ander belangrijk voordeel is dat je voldoende en lekker mag eten dus helemaal geen honger hoeft te lijden”, aldus de Internationaal gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankmethode wordt aangeboden aan de Surinaamse gemeenschap. Klik op deze link voor meer informatie.