fbpx

Dik Surinaams meisje (112 kg) dat de hele dag door eet krijgt hulp van Europese top afslankexpert

Een 19- jarig Surinaams tienermeisje met een ernstige eetstoornis krijgt vanuit het buitenland professionele hulp van de befaamde Europese top verjongings – en afslankexpert Clarke. De tiener heeft sinds haar jongere jaren last van ontembare eetbuien en heeft al een lichaamsgewicht bereikt van 112 kg. Met een lengte van 1. 64 meter is zij ruim 50 kg te zwaar, zeggen experts.

De Europese verjongingsexpert Clarke werkt nauw samen met gerenommeerde professoren en homeopaten, conform de allernieuwste inzichten op het gebied van natuurgeneeswijzen en afslankmodules.

Hij heeft met zijn unieke adviezen al talrijke personen die wensen af te slanken geholpen hun overtollig lichaamsvet en gewicht op snelle wijze kwijt te raken. Clarke wordt door verscheidene collegae gekwalificeerd als een van ‘s werelds beste experts op het gebied van afslanken, verjonging en het reduceren van cosmetische en lichamelijke problemen op een natuurlijke wijze.  

Hij zal de dikke tiener online vanuit zijn secretariaat in Spanje begeleiden. Het streven is om met zijn speciale adviezen, het lichaamsgewicht van het corpulent meisje terug te brengen naar rond de 60 kilo.

Een coassistent van Clarke zegt aan GFC Nieuws dat de top afslankspecialist dagelijks talrijke verzoeken uit meerdere landen krijgt van dikke mensen.

“Veel mensen horen over de grote successen die worden geboekt met zijn speciale raadgevingen. Zij vragen dan via Whatsapp (Whatsapp nummer +34631289309) om advies en willen weten op welke manier zij snel kunnen afslanken. Meestal hebben ze problemen met hun dikke buik en wensen die zo gauw als mogelijk plat krijgen”, is de uitleg.

BEKIJK OOK
Waarnemend pg vraagt om gevangenneming Bouterse in 8-decemberstrafzaak

Vanuit zijn secretariaat in Spanje, voorziet hij personen uit de hele wereld -ook personen uit Suriname worden geholpen- die last ondervinden van lichamelijke en cosmetische problemen van de juiste persoonsgerichte adviezen. Daarbij gaat het altijd om toepassing van de meest natuurlijke methoden.

Het doel van het ervaren team van Clarke is om wereldwijd, de meest natuurlijke en beste aanpak van cosmetische en lichamelijke klachten en ongemakken te stimuleren. Daarbij staat het bevorderen van een mooi, gezond lichaam en een gezondere leefstijl centraal.

Ook op het gebied van het bestrijden van huidvlekken, pijnklachten, kaalheid, haaruitval, acne, andere huidproblemen en impotentie geeft zijn deskundig team wereldwijd met groot succes adviezen.

Aan het team van de topexpert Clarke in Spanje kan advies worden gevraagd via het Whatsapp nummer +34631289309. Dat kan in verschillende talen: het Nederlands, Engels, Spaans, Portugees en Frans.