Dik Surinaams meisje (112 kg) dat de hele dag door at al onder de 100 kg na hulp van Europese top afslankexpert

Het 19- jarig Surinaams meisje met een ernstige eetstoornis dat sinds kort vanuit het buitenland professionele hulp krijgt van de befaamde Europese top verjongings – en afslankexpert Jonathan Clarke, is al meer dan 12 kg afgeslankt. Volgens informatie mag het meisje ruim voldoende eten en hoeft tijdens het afslankproces dus geen honger te hebben. Wel zijn de tijden waarop zij mag eten door de topexpert aangepast.

De tiener had sinds haar jongere jaren last van ontembare eetbuien en had al een lichaamsgewicht bereikt van 112 kg. Met een lengte van 1. 64 meter was zij ruim 50 kg te zwaar, vertelden experts.

De Europese verjongingsexpert Clarke werkt nauw samen met gerenommeerde internationale professoren en homeopaten, in Suriname met de afslankspecialisten van Constantin, conform de allernieuwste inzichten op het gebied van natuurgeneeswijzen en afslankmodules en geeft online via Whatsapp ook adviezen aan personen die in Suriname wonen.

Hij heeft met zijn unieke adviezen al talrijke personen die wensen af te slanken geholpen hun overtollig lichaamsvet en gewicht op snelle wijze kwijt te raken. Clarke wordt door verscheidene collegae gekwalificeerd als een van ’s werelds beste experts op het gebied van afslanken, verjonging en het reduceren van cosmetische en lichamelijke problemen op een natuurlijke wijze.

Het streven is om het lichaamsgewicht van het corpulent Surinaams meisje terug te brengen naar rond de 60 kilo.

Vanuit zijn secretariaat in Spanje (Whatsapp nummer +34631289309), voorziet hij personen uit de hele wereld -ook personen uit Suriname worden geholpen- die last ondervinden van lichamelijke en cosmetische problemen van de juiste persoonsgerichte adviezen. Daarbij gaat het altijd om toepassing van de meest natuurlijke methoden.

Het doel van het ervaren team van Clarke is om wereldwijd, de meest natuurlijke en beste aanpak van cosmetische en lichamelijke klachten en ongemakken te stimuleren. Daarbij staat het bevorderen van een mooi, gezond lichaam en een gezondere leefstijl centraal.

Ook op het gebied van het bestrijden van huidvlekken, pijnklachten, kaalheid, haaruitval, acne, andere huidproblemen en impotentie geeft zijn deskundig team wereldwijd met groot succes adviezen.

Aan het team van de topexpert Clark in Spanje kan gratis advies worden gevraagd via het Whatsapp nummer +34631289309. Dat kan in verschillende talen: het Nederlands, Engels, Spaans, Portugees en Frans.

Overige berichten