fbpx

Dik of dikker worden met de feestdagen kun je voorkomen, zegt afslankspecialist

Rondom de feestdagen in december worden veel personen dikker. Sommigen komen vele kilo’s in gewicht aan en dat is al gauw te merken aan de kleding die steeds strakker gaat zitten. Wij gaan tijdens kerstdagen en de jaarwisseling vaker uit eten, doen ons tegoed aan verschillende lekkernijen zoals kerstbrood, gebak, chips, pasta, milkshake, bier, pizza, rijst en andere erg dik makende gerechten en dranken.

Gerenommeerde internationale afslankspecialisten adviseren echter om het dik worden met makkelijk uitvoerbare maatregelen te beperken. “Voorkomen dat je dik of dikker wordt is uiteraard veel beter en gezonder”, is het advies. De vermaarde Europese afslankexpert Jonathan Clarke gaf vorige week op de radio een paar adviezen die kunnen helpen het dik worden tijdens de feestperiode te voorkomen of beperken.

Hij adviseert tenminste om de ene dag of elke dag 10 minuten HIIT (Interval training) omdat deze gunstig is voor je metabolisme. Daarenboven kun je voor het slapen gaan 1 thee- of eetlepel natuurlijke en gezonde afslankmiddelen zoals Grannur, Dynamic Fat Burner of Gemberslank innemen. Hiermee zorg je specifiek voor een veel betere koolhydraatstofwisseling, wat zeer gunstig is voor de vetverbranding. Dit helpt om af te slanken maar ook voorkomen dat je dikker wordt.

BEKIJK OOK  13-jarig meisje in kritieke toestand na verkeersongeval in Nickerie

De ervaren Europese afslankspecialist die al duizenden dikke personen in Europa succesvol heeft geholpen om slank te worden, is van oordeel dat er ook betere keuzes gemaakt kunnen worden. “Kies liever voor voeding met weinig koolhydraten zoals kip, vis, vlees, garnalen, doks, ei, noten, groenten, kaas en dergelijken”, aldus Clarke.

Ook een afslankexpert van Constantin zegt aan GFC Nieuws dat er tijdens de feestdagen betere keuzes gemaakt kunnen worden. “Kies voor water of thee zonder suiker in plaats van frisdrank of bier, neem elke avond een lepeltje Dynamic Fat Burner, Gemberslank of Grannur in, ga ook vaker bewegen, bij voorkeur interval training, beperk het gebruik van geraffineerde koolhydraten en zorg voor voldoende nachtrust”, aldus de geroutineerde afslankexpert van Constantin.