fbpx
Facebook Pagelike Widget

Digicel schenkt artikelen ter waarde van USD 150.000 aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- Op het ministerie van Volksgezondheid vond een schenking plaats van Digicel Suriname aan het ministerie van Volksgezondheid.

Deze schenking vond vrijdag plaats onder aanwezigheid van de minister van Volksgezondheid Antoine Elias, de CEO van Digicel Suirname, Deonarine Gopaul, Head of Marketing Eugenie Haynes en andere marketingmedewerkers.

In het kader van de COVID-19 pandemie heeft Digicel Suriname het initiatief genomen om een gift te schenken aan het ministerie en de totale Surinaamse gemeenschap. Als geschenk stelt het bedrijf 50 smartphones en postpaid dataplannen ter beschikking aan het ministerie, daarnaast ook personal protective equipment (PPE) ter waarde van USD 115.000. De totale waarde van de schenking bedraagt USD 150.000.

Naast deze giften heeft het bedrijf ook aan de Surinaamse gemeenschap gedacht. Alle Digicel gebruikers kunnen vanaf nu gratis op de COVID-19 en World Health Organization website om de juiste informatie rond de pandemie te halen in plaats van fake nieuws op het internet.

“Wij zijn dankbaar met alle geschenken, klein zowel groot”, aldus minister Elias. Hij is van mening dat het initiatief dat Digicel Suriname genomen heeft heel goed is, omdat communicatie tijdens deze pandemie cruciaal is. De giften zullen ingezet worden voor de Cubaanse en Surinaamse artsen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…