fbpx

Dieven op heterdaad betrapt tijdens het inladen van gestolen goederen

GFC NIEUWS- De 56-jarige R.M. en de 53-jarige C.H. zijn door de politie van Flora op 16 november aangehouden voor diefstal.
Drie mannen, waaronder R.M. en C.H., waren in de vroege ochtend van 16 november aan de Floralaan in het ressort Flora bezig goederen in te laden in een voertuig. Oplettende burgers, die het vermoeden hadden dat het om dieven ging, schakelden de politie in.
De wetsdienaren deden voor onderzoek de locatie aan en werden twee hunner op verdenking van diefstal in de kraag gevat. De derde persoon zag kans te ontvluchten.
De twee verdachten hadden drie koplampen, zes zakken tegels, een aluminium ladder en dievenijzer bij zich, die in beslag zijn genomen. Aangezien R.M. en C.H. de herkomst van de goederen niet konden verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig zijn.
Hangende het onderzoek zijn de twee verdachten in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. Het voertuig waarmee vermoedelijk het strafbaar feit is gepleegd ,is eveneens in beslag genomen.
Eventuele benadeelden of eigenaren van bovengenoemde goederen, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Flora voor het doen van aangifte.

BEKIJK OOK
President Santokhi trots op zwemmer Tjon A Joe